OVER

Tante Netty bevraagt, verbindt en inspireert. En gelooft dat kunst en design een motor zijn voor maatschappelijke verandering. We koppelen professionele kunstenaars en designers aan een wijk en de inwoners. Want die weten wat er echt speelt in hun buurt. Wat volgt is een proces van interactie tussen wijkbewoners en creatieve makers, met flinke verrassingen tot gevolg. En vele goede gesprekken. De werkwijze van Tante Netty is ook zeer geschikt voor bedrijven.

MEER
Benksie in Woensel West

Het leuke van een wijk is dat er altijd wel wat speelt. En dan bedoelt Tante Netty niet de kinderen op straat. Een dingetje hier, een onhandigheidje daar. Met Benksie in de Buurt koppelen we de buurtbewoners aan een urban artist om de wijk even wakker te schudden. Deze editie: Woensel West en Stijn Bles.

MEER

PROJECTEN

Potje Buurtbal
Woensel Supertoll!
Vogel Vastgoed
Street Poetry
Pst...Een brief!
Benksie in het Henri Dunantpark
Eindhoof je mee?

Tante Netty is vooral actief in buurten en wijken. Maar een bedrijf of organisatie is natuurlijk ook een vorm van samenleven. Dus daar weten we wel raad mee. 

We komen niet strak in pak, maar wel met hele goede ideeën, workshops, creatieve sessies of vernieuwende vormen van procesbegeleiding.

MEER
BEDRIJVEN
NETWERK

Tante Netty gelooft volledig in de kracht van samenwerken. Door gebruik te maken van elkaars expertise is vrijwel alles mogelijk. Je hoeft het niet altijd eens te zijn met elkaar, een beetje wrijving is goed. Dan til je elkaar en waar je mee bezig bent naar een hoger niveau. 

Sluit jij je ook aan bij het netwerk van Tante Netty?

MEER